Afhentning Af Skrotbil – Her Får Du Den Bedste Betaling For Skrotbiler

Hos Skrotpriser.net får du den nemmeste og smidigste håndtering af din skrotbil – og samtidig kan du være sikker på også at få den bedste betaling. For at gøre det så enkelt for dig som muligt tilbyder vi også afhentning af skrotbil hjemme hos dig, lige når det passer dig!

Det eneste du skal gøre, er at ringe til os på 27 17 20 47 eller at udfylde formularen her på siden, så klarer vi resten for dig.

 

Hvornår er en bil en skrotbil?

 

Helt overordnet er en skrotbil en bil, der har aftjent sin værnepligt, og som ikke længere er brugbar – eller for dyr at reparere på i forhold til hvad den er værd. En skrotbil kan også være en bil, der er totalskadet, eksempelvis som følge af et uheld. En bil der har været henstillet og brugt til at tage reservedele fra, kan også karakteriseres som en skrotbil hos os.

 

Afhentning af skrotbil – Kan jeg få en skrotpræmie for min skrotbil?

 

Det kan du, hvis bilen har været ansvarsforsikret, og hvis du enten stadig har nummerpladen eller har afmeldt bilen efter 2001. Hvis du selv har afmeldt nummerpladerne, skal du have kvitteringen for indleveringen for at få din skrotpræmie. Udover afhentning af skrotbil tilbyder vi også at afmelde nummerpladerne på motorkontoret for dig.

 

Skrotbil til afhentning? Vi hjælper dig

 

Ved afhentning af din bil afhenter vi den på din adresse – eller et andet sted på Sjælland efter aftale. Herefter transporteres bilen til et autoophug, der naturligvis er miljøgodkendt. Her ophugges bilen, og alt der kan genanvendes sorteres fra til brug igen.

Ved afhentning af skrotbil udbetaler vi skrotpræmien kontant – nemmere bliver det ikke!

 

Skrotbiler afhentes på hele Sjælland

 

Afhentning af skrotbil på Sjælland? Giv os et kald på 27 17 20 47 og aftal nærmere. Vi ser frem til at høre fra dig.

RİNG NU

TLF : 27 17 20 47

Åbningstider

Mandag - Fredag: 08.00 - 19.00

Vision DK A/S Tigervej 10 4600 Køge

Skrotbil, Skrotbiler, Skrotpræmie, Skrotpriser, Skrotpris, Skrot min bil, Skrot din bil, Bilskrot, Skrotpræmie bil, Skrotbil København, Skrotpræmie København, Skrotpræmie 2018, Skrotpræmie bil 2018

© SKROTPRÆMİE © 2019 | SKROTBİL - Alle rettigheder forbeholdes.